top of page

PUMA és ALBATROS

2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-1.jpg

A PUMA a piac egyik vezető sportmárkája, amely a világ leggyorsabb sportolóit támogatja. Ezért is alapszik a márka olyan értékeken, amelyek a sportolókat világbajnokokká teszik. Ezzel a szemlélettel kezdtek el több, mint 90 éve munkavédelmi cipőket is gyártani a sportcipők mellett, így született meg a Puma Safety. A fő tervezési elv mindig is az volt, hogy ötvözzük a munkavédelemhez szükséges védelmi mechanizmusokat a sportos tulajdonságokkal és az esztétikus megjelenéssel.

2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-5_edited.jpg

A  Puma Safety mára már nemzetközileg az egyik leggyorsabban növekvő és Magyarország legkeresettebb munkavédelmi cipő márkája. Népszerűségünket annak köszönhetjük, hogy folyamatosan új technológiákkal rukkolunk elő, melyek kitűnnek a piacon. A modern formai tervezés mellett az elsődleges szempont mindig a munkacipő védelmének minél magasabb szintre emelése. Különös figyelmet fordítunk a kiválasztott anyagokra, amely által minőségi munkavédelmi cipő kerül a lábakra. 

2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-14.jpg

A Puma Safety termékcsaládot az ISM vállalat, egy 1930-ban Lippstadtban alapított családi vállalkozás fejleszti, gyártja és forgalmazza. A Vállalat azóta Európa egyik vezető, munkavédelemmel foglalkozó vállalkozásává vált. 2002-től az ISM a Puma S.A.F.E. alapelvei szerint rendszeresen felülvizsgálja beszállítóit és partneret: szeretnék elérni, hogy a cég termékein dolgozó minden ember tisztességes munkakörülmények között dolgozzon. Az ISM és vezetői azonban nem csak vásárlói és üzleti partnerei felé vállal társadalmi felelősséget, a fenntartható fejlődés alapelveit követve egyre több erőfeszítést tesznek a környezetvédelem, és a gyártás környezetre való negatív hatásának csökkentése érdekében. Ennek eredményeként ma már minden termék PVC mentes, továbbá a vállalat szakemberei folyamatosan dolgoznak azon, hogy csökkentsék a vállalat „CO2 lábnyomát“, azaz a széndioxid-kibocsátás mértékét

2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-15.jpg
2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-30.jpg
2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-17_edited.jpg

A Puma S.A.F.E. (Social Accountability and Fundamental Environmental Standards, azaz Társadalmi Elszámoltathatóság és Alapvető Környezeti Normák) elvei alapján a PUMA kötelezettséget vállal olyan fontos emberi és környezeti kérdések mellett, mint az emberi jogok, a termékbiztonság és az ökológiai problémák. További, hasonló területek kérdéseit is egyre inkább kutatva, megismerve a Puma vállalatcsoport egy tisztább, zöldebb, biztonságosabb és fenntartható rendszer, tisztességesebb gyártási és kereskedelmi gyakorlat kialakítása felé törekszik.

2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-19.jpg
2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-37.jpg

Nemzetközi üzleti kapcsolatokkal rendelkező, magánkézben lévő vállalkozásként elkötelezettek vagyunk az alkalmazandó törvények, a társadalmi és etikai normák betartása, valamint a fenntarthatóság mellett a teljes értéklánc mentén. Kiállunk az emberi jogok érvényesítése mellett, valamint hozzájárulunk a munkaügyi, szociális és környezetvédelmi normák végrehajtásához. Ez mind részét képezi a Puma Safety vállalati kultúrájának, amely a bizalom, az átláthatóság, a megbízhatóság és a méltányosság értékein alapul az ügyfelekkel, beszállítókkal, üzleti partnerekkel, alkalmazottakkal és a nyilvánossággal való kapcsolattartás során.

2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-39.jpg
2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-27.jpg

A termékfejlesztésben, a termék- és minőségmenedzsmentben dolgozó munkatársaink szorosan együttműködnek kutatóközpontokkal és egyetemekkel a minőségi, teljesítményalapú védelmi funkciók és a legjobb anyagok biztosítása érdekében.

2021_PUMA_SAFETY_ALBATROS_Catalogue_TUKPARTNER_WEB-26.jpg