top of page

Tevékenységeink

Karbantartás, felülvizsgálat
- tűzoltó készülék
- tűzoltó vízforrás
- biztonsági világítás
- tűzgátló ajtó

- hő- és füstelvezető

- tűzgátló lezárások

Forgalmazás
- tűzoltó készülékek
- tűzoltó vízforrás szerelvényei
- tűzgátló ajtók
- biztonsági világító eszközök
- biztonsági, tűzvédelmi táblák, biztonsági jelek, matricák, nyomtatványok
- munkavédelmi felszerelések, lábbelik, munkaruhák, egyéni védőeszközök,
   zuhanásgátlók, sisakok, kesztyűk, hallásvédők, légzésvédők, téli ruházat,
   pólók, nadrágok, kabátok, mellények

Munkavédelmi szolgáltatás
- munkavédelmi stratégia kialakítása, elkészítése, felülvizsgálata
- komplett kockázatértékelés elkészítése
- egyéni védőeszköz juttatás rendjének szabályozása
- részvétel munkabaleset kivizsgálásában

- munkavédelmi szemle megtartása

- hatóság előtti képviselet
- teljeskörű munkavédelmi felmérés elkészítése, javaslattétellel

- munkavédelmi oktatási tematika kidolgozása

- előzetes-, időszakos, rendkívüli, soron kívüli munkavédelmi oktatás megtartása
- munkavédelmi képviselők képzése

 

Tűzvédelmi szolgáltatás

- tűzvédelmi szabályzat elkészítése
- tűzvédelmi oktatási tematika összeállítása

- tűzvédelmi oktatás megtartása, dokumentálása

- átfogó tűzvédelmi szemle megtartása

- tűzriadó terv elkészítése

- tűzoltó készülékekkel kapcsolatos oltásbemutató, tűzoltási gyakorlat

- jogszabályfigyelés

- tűzvédelmi szakvizsgáztatás

- hatósági ellenőrzéseken, bejárásokon a megbízó képviselet

A kezdetektől...

 

A   TÜK Partner Kft.   jogelődje   a   TÜK  Tűz-  és  Munkavédelmi Bt.  1992-ben  kezdte  tevékenységét. Szekszárdon  családi  vállalkozásként. Kezdetben  kizárólag  tűzoltó készülékek ellenőrzésével, karbantartásával foglalkoztunk. Mára ezt a tevékenységikört kibővítettük és teljeskörű munka- és tűzvédelmi szolgáltatás nyújtásával állunkpartnereink rendelkezésére.

1993-ban megnyitottuk tűzvédelmi szaküzletünket, amelyet
1997-ben bővítettünk és ekkor megkezdtük munkavédelmi felszerelések és munkaruhák forgalmazását is. Jelenleg több mint 1500 féle tűz-és munkavédelmi felszerelés közül választhatnak vásárlóink. Cégünk legfontosabb szempontnak a megrendelők legmagasabb szintű kiszolgálását tartja, így társaságunk minden döntését ezen elv határozza meg. Pontosan ennek a célnak a megvalósítása érdekében a TÜK Bt. egy partnercégével közösen
 részt vett Európa egyik legjelentősebb tűzoltó készülék gyártójának a PASTOR TVA-d.d. tűzoltó készülékeinek magyarországi forgalmazásában. A TÜK Bt. kiskereskedelmi és szolgáltatási tevékenységét

1999-ben nagykereskedelmi tevékenységgel bővítettük. Területi képviseletét láttuk el a karlováci I. V. ER KARLOVAC tűzoltó tömlőknek, a pohorjei MIRNA tűzcsap szerelvényeknek, valamint importáltunk tűzoltó készüléket, tűzoltó tömlőt, tűzcsap szerelvényeket Olaszországból, valamint tűzoltó port Olaszországból és Németországból.

2001 augusztusában cégünk új javítóműhelyt és javítóbázist hozott létre, ahol a legkorszerűbb gépekkel és felszerelésekkel javítjuk a Magyarországon forgalomban levő tűzoltó készülékeket. 

2007-től a TÜK Bt. tulajdonosainak érdekeltségeibe tartozó és szintén családi vállalkozásként működő Tük Partner Kft. megkezdte Európa egyik legismertebb és legnagyobb tradícióval rendelkező tűzoltó készülék gyártójának a német TOTAL-nak a termékeit Magyarországon forgalmazni. A kialakult kapcsolat a TOTAL Feuerschutz GmbH-val áttörést jelentett a magyarországi tűzoltó készülék forgalmazásban, sikereinket a német anyacég már az első évben külön elismeréssel és "arany tűzoltó készülék díjjal" jutalmazta. A TOTAL-nak a legelismertebb és stratégiailag a legfontosabb partnerei lettünk a Közép-Kelet-Európai régióban. 

Az állandó fejlesztés és tevékenység bővítés eredményeként 2009 novemberében megnyitottuk Dél-Magyarország egyik legnagyobb kínálatát nyújtó professzionális tűz- és munkavédelmi szaküzletét Szekszárdon. 

2011-től kezdtük el Magyarországon forgalmazni, a lengyel Bogdan tűzoltó tömlőit és a tűzoltó készülék javító gépeket gyártó német FritzEMde GmbH berendezéseit.

2015-től mi képviseljük Magyarországon az egyik legkorszerűbb tűzcsap mérő és vizsgáló berendezést a Flowmastert gyártó céget is.

2016-ban a TÜK Bt. jogutódlással beolvadt a TÜK Partner Kft.-be, onnantól kezdve minden üzleti tevékenységünk a jogutód cégben zajlik.  Jelenleg több száz vállalat, vállalkozás, intézmény, önkormányzat tűzoltó készülékeit és tűzvédelmi berendezéseit javítjuk, szervizeljük Magyarországon. 

2017-ben átalakítottuk kereskedelmi tevékenységünket, amelynek eredményeként tovább növeltük árbevételünket és nyereségességünket

2018-ban bővítettük tűzvédelmi szakvizsgáztatásaink körét, 11 foglalkozási ágban tudunk tűzvédelmi szakvizsgára felkészítő oktatást tartani. Felsőfokú végzettséggel rendelkező munkabiztonsági és tűzvédelmi tanácsadó kollégánkkal partnereink tűzvédelmi és munkavédelmi kötelezettségeinek ellátásában tudunk segítsége nyújtani

2019-ben tovább bővítjük székhelyünket és központi telephelyünket. Mintegy 130 m2-nyi épületrész kerül beépítésre. Ezzel még hatékonyabban szét tudjuk választani a cégünknél folyó munkákat, növelve a minőséget, a pontosságot és az ügyfél orientáltságot.

Legfontosabb partnereink:
Paks2 Atomerőmű Zrt
Atomix Kft.
Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala

Bonyhád  Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala
Knipl Kft
Opel Southeast Kft
BHG-ASZ Kft
BioTech USA
Pyronova Kft
Mizsei Kft
Strabag Zrt
Austrotherm Kft
Ferropatent Zrt

Hankook Tire Magyarország Kft.
TolnaTej Zrt
Axiál Kft
Tolnagro Kft
Mátrai Erőmű Zrt
Volánbusz Zrt.
ISD Dunaferr Zrt
Bos-Frucht Zrt
E-on Kft
RHK Zrt.

BM OKF azonosítónk: 157 BM OKF Hatósági Bizonyítvány 628/15-157/2002 

 

Nagykereskedelem

A TÜK Bt. 2001-óta  importál   tűzvédelmi  felszereléseket  az  EU különböző   országaiból.   A  német,az ír, a  szlovénés  a  lengyel  gyártó partnereink  olyan csúcsminőségű  termékeket  gyártanak,  amelyek  az  EU bármely országában kiállják a  piac próbáját. Alapelvünk,   hogy   olyan   tűzvédelmi   felszereléseket kínáljunk,  amelyek   műszaki  tartalmukkal,  minőségükkel egyedi színvonalat  biztosítanak, és olyan  előnyökhöz  juttatják  viszonteladói partnereinken keresztül a végfelhasználókat, amelyeket  más  termékek  esetében  nem  kapnak  meg.   Az  egész  országra  kiterjedő viszonteladói  hálózatunk  biztosítja, hogy a TOTAL tűzoltó készülékek az ország minden pontján elérhetőek legyenek.

 
Amennyiben csatlakozni szeretne csapatunkhoz, kérjük, keressen meg minket egy kölcsönösen előnyös 
kereskedelmi együttműködés érdekében.
 

TOTAL- Made in Germany

 

 

Minőségbiztosítás - Csináld azonnal jóra

 

Társaságunk minőségügyi menedzsment rendszert vezetett be és működtet az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint. Az auditált minőségügyi rendszer kiterjed a kereskedelmi, a tűzoltó készülék karbantartási, javítási és a tűzoltó eszközöket, berendezéseket, tűzoltó vízforrásokat felülvizsgáló, karbantartó, javító tevékenységünkre is.

Az általunk végzett szolgáltatások kimagasló minőségét munkatársaink szakmai végzettségei és folyamatos továbbképzései is biztosítják, amelyek a bevezetett és működtetett minőségügyi rendszerhez kapcsolódnak, annak szerves részét jelentik.
Társaságunk látja el a TOTAL tűzoltó készülékek magyarországi képviseletét.
A TOTAL tűzoltó készülékek tervezési, gyártási, kereskedelmi, üzembe helyezési és karbantartási fázisaiban is érvényesülnek a minőségügyi rendszer előírásai. Ezt Magyarországon a TÜK Partner Kft. Németországban pedig a TOTAL Feuerschutz GmbH rendszerei biztosítják.

 

bottom of page