SEGÍTÜNK 

SZAKVIZSA
... a legfontosabb foglalkozási ágakban

Ha Ön hegeszt, szigetel, benzinkutas, gázpalackokkal foglalkozik, 

villanyszerelő, karbantartó, tűzgátló ajtót, tűzgátló tömítést, tűzgátló 

eszközt épít be vagy felülvizsgál, tűz- vagy robbanásveszélyes anyaggal 

foglalkozik, akkor szüksége lesz ránk!

MIÉRT JÁR JÓL VELÜNK?

 • Mert regisztrált oktatásszervezők vagyunk

 • Mert 30 éve tűzvédelemmel foglalkozunk

 • Mert kollégáink a legmagasabb szintű
  képesítéssel rendelkeznek

 • Mert konzultálhat velünk

 

 

2022. szeptember 06-án tűzvédelmi szakvizsgát tartunk az 1, 3, 4  foglalkozási ágakban. Kérjük adja le előzetes jelentkezését! Ha az alábbi foglalkozási ágakban szeretne tűzvédelmi szakvizsga felkészí-tésen részt venni, akkor kérem regisztráljon, küldje el előzetes jelentkezését és értesíteni fogjuk ha az érdeklődésének megfelelő képzést indítjuk.

 • (1) Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végzők. (29.700 Ft/fő+áfa) 

 • (2) Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint tűz vagy robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagoknak bármely időpontban 300 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű tárolását vagy 100 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű ipari vagy szolgáltatás körébe tartozó feldolgozását, technológiai felhasználását végzők (29.700 Ft/fő+áfa).

 • (3) Éghető gáz lefejtését, töltését, kiszolgálását, továbbá autógáz kiszolgálását végzők (29.700 Ft/fő+áfa).

 • (4) Tűzgátló, füstgátló nyílászáró-szerkezetek beépítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik.   (33.800 Ft/fő)
 • (5) Tűzoltó-vízforrások felülvizsgálatát végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsátható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki szakképesítéssel vagy érettségivel rendelkezik (45.000 Ft/fő).

 • (6) Pirotechnikai szakbolti eladók, raktárkezelők, terméküzemeltetők, anyagéstermékgyártás-vezetők.

 • (7) Tűzoltó készülékek karbantartását végzők A 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára szakvizsgára az a személy bocsátható, aki a felkészítő tanfolyamon részt vett, legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki szakképesítéssel vagy érettségivel rendelkezik, valamint legalább 3 hónap tűzoltó-készülék karbantartó műhelyben eltöltött gyakorlati idővel rendelkezik. (49.000 Ft/fő).

 • (8) Beépített tűzjelző berendezések kivitelezését, karbantartását, javítását,telepítését, felülvizsgálatát végzők.
  (9) Beépített tűzoltó berendezések kivitelezését, karbantartását, javítását,telepítését, felülvizsgálatát végzők.
  (10) Beépített tűzjelző berendezéseket tervezők, a kivitelezésért felelősműszaki vezetők, valamint az üzembe helyező mérnökök.
  (11) Beépített tűzoltó berendezéseket tervezők, a kivitelezésért felelősműszaki vezetők, valamint az üzembe helyező mérnökök.

 • (12) Tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazását, karbantartását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik.   (29.700 Ft/fő).

 • (13) Beépített hő- és füstelvezető rendszerek telepítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy  építőipari vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik (27.000 Ft/fő).

 • (14) Erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatát végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálója vagy műszaki mérnöki végzettséggel rendelkezik (33.000 Ft/fő).

 • (15) Tűzgátló tömítések beépítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel szakképesítéssel,vagy érettségivel rendelkezik.  (29.700 Ft/fő+áfa).

 • (16)Tűzállóságot növelő burkolatok beépítését, karbantartását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján  ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik.  (29.700 Ft/fő).

 
 
Amennnyiben nem a fenti 1, 3, 4 kategóriákban szeretne szakvizsgázni, akkor kérjük, hogy az alábbi jelentkezési lapot töltse ki!
Kérdése van? Üzenjen!

Köszönjük érdeklődését! Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!